dilluns, 15 de desembre de 2014

La película l'Endemà per TV3 (dubtes sobre la independència), avui 17 de desembre

Avui dimecres 17 de Desembre TV3 emet “L’ENDEMÀ” després del Telenotícies Vespre, a les 22 h.

La gran majoria dels catalans volen exercir la llibertat i decidir si volen o no volen tenir un Estat propi. Certament un percentatge de la població té dubtes, interrogants substancials sobre com posicionar-ne davant una consulta. No tenen clar que pagui la pena crear un nou Estat. Tenen vincles emocionals profunds amb el poble espanyol. Dubten de la viabilitat de Catalunya com Estat. Temen que els jubilats no cobrin les pensions. Que les empreses catalanes perdin mercat i llocs de treball. Que l’atur encara augmenti més.

L’Endemà és una pel·lícula documental que vol aclarir els nombrosos dubtes dels indecisos. Vol analitzar la realitat des d’una mirada oberta, crítica i gens convencional. Des d’uns ulls que tinguin en compte les preocupacions quotidianes del conjunt dels catalans.

És el moment de fer una trucada a tots aquells que sabeu que no estan prou convençuts per votar Sí per la independència del nostre País.

Feu una trucada, envieu un mail, feu un tuit, o allò que creieu més útil perquè el missatge de “L’ENDEMÀ” que hem compartit tots arribi al màxim de gent possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada