diumenge, 24 de gener del 2016

El 7F natros baixem a Amposta!

La Plataforma en Defensa de l'Ebre ha convocat una manifestació per al 7 de febrer a Amposta contra l’aprovació del nou Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre i per cridar l’atenció d’Europa sobre un projecte que representa la mort del Delta. L’ANC ha donat suport a aquesta iniciativa i ha fet públic el seu posicionament que podeu llegir aquí .

EL TRANSPORT:

Les assemblees territorials de Fort Pienc i Sagrada Família posarem a disposició dels nostres socis i simpatitzants autocars per al desplaçament. Les places són limitades, el preu és de 10 € i no inclou el dinar. S'haurà de pagar en efectiu abans de pujar a l'autocar.
  • A Sagrada Família, el punt de trobada serà a les vuit del matí (8 h) a Mallorca/Padilla.
  • A Fort Pienc, el punt de trobada serà a dos quarts de nou (8.30 h) a Gran Via/Marina (Monumental).
Podeu fer la reserva mitjançant aquest formulari . L’aforament és limitat: no trigueu gaire a apuntar-vos-hi. Si no us contactem, considereu la vostra reserva confirmada.

La concentració tindrà lloc al parc dels Xiribecs d’Amposta, davant del Pavelló Firal, a dos quarts de dotze del matí (11.30 h), per començar a les dotze (12 h) la marxa, que discorrerà per l’avinguda de la Ràpita i l’avinguda de l’alcalde Palau fins acabar al Pont Penjant. Un cop finalitzada la manifestació, cadascú podrà triar l’opció que li convingui més per dinar: carmanyola, entrepà, restaurant o participar a l’àpat de germanor que tot seguit us expliquem.

El punt de reagrupament per pujar al bus i iniciar el camí de tornada serà a l’aparcament del recinte firal a les cinc de la tarda (17 h). Arribarem a Barcelona a les set del vespre (19h) aproximadament.

EL DINAR POPULAR:

L'ANC de les Terres de l'Ebre ha organitzat un dinar popular obert a tothom que s'hi vulgui apuntar-s'hi, que tindrà lloc al pavelló d'Amposta, on hi haurà taules i cadires. L'àpat tindrà un preu de 13 € i constarà d’aquest menú:
  • Entrants
  • Paella
  • Postre
  • Pa, aigua, vi, «graciosa», cafè i licors
Per adquirir el tiquet, les persones interessades han de fer un ingrés de 13 € fins al dia 3 de febrer, introduint el nom i els cognoms de la persona que fa l' ingrés, el nombre de persones que inscriu al dinar, posar al concepte: «Dinar dia 7 Terres de l’Ebre» . Caldrà presentar el comprovant el dia 7 al lloc del dinar. El número de compte habilitat és el següent:

CaixaBank ( La Caixa ) ES91 2100 0829 0102 0096 6175

Per a qualsevol dubte o aclariment NOMÉS sobre el dinar popular podeu escriure al correu terresdelebre@assemblea.cat . Per a altres qüestions, dirigiu-vos a la vostra territorial.

Us hi esperem a tots! Defensem plegats el Delta !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada