dilluns, 7 de desembre del 2015

Participa a la Marató de TV3 «Juga i aprèn sobre la diabetis i l'obesitat» el 13 de desembre

El proper diumenge, 13 de desembre, la nostra territorial torna a participar en La Marató de TV3, enguany dedicada a lluitar contra dues malalties metabòliques, la diabetis i l’obesitat. D’11 a 14 h, al carrer de la Marina, entre Mallorca i Provença, davant del Temple, durem a terme dues activitats familiars per recaptar fons, que es destinaran íntegrament a La Marató:

- El laberint solidari, en què els participants hauran de transportar una megabola del món per un circuit laberíntic superant diverses dificultats, que representaran les malalties, fins a arribar a la salut. 

- Ets un setciències? Una ruleta de preguntes, agrupades en sis blocs temàtics:
 1. Alimentació 
 2. Diagnòstic i tractaments 
 3. Les malalties en xifres 
 4. Història de La Marató 
 5. Joc d’aparellats 
 6. Músiques de La Marató 
Al final, hi haurà un petit refrigeri molt saludable per a tots els participants. I, com és habitual, muntarem la paradeta, amb la televisió, on es podran visualitzar vídeos didàctics de les malalties metabòliques i escoltar les cançons de La Marató.

Juntament amb l’Esbart Gaudí, compartirem el carrer per fer els nostres actes, però, a més, hem convidat castellers, geganters, tabalers i bastoners perquè també col·laborin en aquesta gran festa de la solidaritat.

Participa-hi tu i convida familiars, amics i veïns!! Us hi esperem!!

Moltes gràcies per la teva col·laboració!!
ANC - SFxI

1 comentari:

 1. Per la participació voluntaria i solidaria, de les persones humanes de diferentes cultures i religions.
  Judith Farrero I Fargues
  10 de desembre de 2015

  ResponElimina