dimecres, 5 de juny del 2013

S'atura la venda d'entrades del Concert per la Llibertat

Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana asseguren que ja s'han venut 60.000 entrades en menys de 24 hores

Els organitzadors estudien obrir noves zones al Camp Nou perquè hi hagi més persones

El Concert per la Llibertat ja ha venut 60.000 entrades en menys de 24 hores per a l'esdeveniment, que tindrà lloc el 29 de juny amb la participació de d'una seixantena d'artistes. Davant l'allau de peticions, les entitats organitzadores del concert, Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, han anunciat a través del web www.concertperlallibertat.cat que han decidit atura la venda d'entrades, que estan “pràcticament esgotades”. Al llarg del dia d'avui estudiaran obrir nous espais del Camp Nou perquè més gent pugui aconseguir entrades per al concert.

La decisió es prendrà en funció de la seguretat i les possibilitats que ofereix el recinte. En total, es van posar a la venda més de 70.000 entrades entre els 12 i els 150 euros. Tal com s'explica al web, el Concert per la Llibertat vol ser “una nova ocasió perquè la veu del poble sigui escoltada dins i fora de Catalunya, i un esdeveniment que contribueixi a implicar tothom en la construcció del futur col·lectiu del país”.

El concert consistirà en la interpretació d'un repertori de cançons estretament relacionades amb la llibertat. De fet, es vol rememorar l'emblemàtic concert de Lluís Llach de l'any 1986 en aquest mateix escenari.

Font: elPuntAvui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada