dijous, 13 de juny del 2013

Dilluns es posaran a la venda 30.000 entrades més per al ‘Concert per la Llibertat’

L’organització posarà a la venda 30.000 noves entrades a partir de dilluns al migdia, d’aquestes, gairebé 20.000 són al Gol Sud

L’organització del ‘Concert per la Llibertat’ que es farà el proper 29 de juny al Camp Nou posarà a la venda 30.000 noves entrades a partir de dilluns al migdia. D’aquestes, gairebé 20.000 són al Gol Sud, darrere d’on tindrà lloc l’espectacle, i tindran un preu reduït de 10 euros. Seran, doncs, entrades sense visibilitat de l’escenari. És per això que l’organització ha contractat pantalles gegants en aquesta zona perquè els assistents puguin seguir en directe i sense problemes les actuacions musicals i viure alhora l’ambient de l’estadi.

D’aquesta manera, dilluns es posaran a la venda entrades amb diversos preus que detallem tot seguit: 10 euros (darrere escenari amb visibilitat a través de pantalles), 18 euros (Gol 2a i 3a graderia), 22 (Lateral i Tribuna 3a graderia), 24 euros (Gol 1a graderia), 27 euros (Lateral i Tribuna 2a graderia), 36 euros (Lateral i Tribuna 1a graderia), 40 euros (Lateral de la gespa), 44 euros (gespa), 60 euros (part central gespa) i 150 euros (preferent, davant escenari).

Els canals de compra seran els mateixos que durant el primer període de venda que va durar 24 hores degut a l’alta demanda que hi va haver. Així, totes aquelles persones que vulguin comprar entrades a partir de dilluns, ho podran fer exclusivament a través d’internet i, preferentment, al web www.concertperlallibertat.cat. En aquest web, s’actualitzarà també tota la informació referent al concert.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada