diumenge, 9 de juny del 2013

L’ANC surt reforçada de les eleccions

Carme Forcadell, que es presenta a la reelecció, és la més votada

Després d’uns mesos interns complexos, les eleccions celebrades ahir han permès que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) hagi renovat amb tota tranquil•litat la direcció i així pugui encarar amb la suficient força, unitat, transversalitat i pluralisme les moltes campanyes i iniciatives que té programades de cara els moments més decisius dels procés sobiranista.

Aquest matí l’ANC ja ha publicat els resultats provisionals de les eleccions al secretariat nacional, format per 75 membres, 25 nacionals i 50 territorials. D’entre ells destaca l’ampli suport que ha rebut la presidenta actual, Carme Forcadell, que el proper 15 de juny, després d’un període de reclamacions, a la primera reunió del secretariat, aspira a la reelecció.

Els resultats definitius no es coneixeran fins dimecres 12 de juny, però ara per ara, a part de Forcadell, destaquen com a més votats: Jaume Marfany , Pep Riera (exlíder d’Unió de Pagesos), Ferran Civit, Ignasi Termes, Jordi Martinez Soler, Josep Colomer, Josep Albertí , Eulàlia Gili, Pere Pugès, Andreu Porta , Roser Loire, Ricard Gené, Jordi Manyà, o Gemma Cots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada