dissabte, 22 de juny del 2013

Conferència “¿La independencia por qué y para qué? ¿Qué pasará con los latinoamericanos?” el 29 de juny

L’Amèrica Llatina va començar a independitzar-se d’Espanya al voltant del 1810. Alguns països fa poc que han celebrat els 200 anys d’independència.

La Fira de les Independències és una mostra cultural d’associacions de països llatinoamericans a Catalunya. L’organitza MEXCAT i ofereix una exposició, una taula rodona i conferències, tasts de menjar i begudes, actuacions en directe, tallers, presentació de projectes, etc. La Fira es fa d’11 a 22h al Casinet d’Hostafrancs i l’entrada és lliure.

Conferència i parada informativa de SMxI
El Grup d’Immigració de la Territorial de Sants-Montjuïc per la Independència hi participa organitzant a les 13h la conferència “¿Qué pasa entre Catalunya y España? ¿La independencia por qué y para qué? ¿Qué pasará con los latinoamericanos? Descubre las respuestas”. Hi intervindran Anna Arqué, portaveu de l’EP i de l’ICEC, Saoka Kingolo, coordinador de la Sectorial d’Immigració de l’ANC i Ferran Fuguet, del Grup d’Immigració de SMxI.

Sants-Montjuïc per la Independència muntarà també durant el matí una parada informativa amb recollida de signatures pel dret de petició.


No és al barri, però no cau lluny.


Com anar-hi ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada