dimecres, 8 de maig del 2013

Especial actualitat econòmica - "Una mica de realitat"

Recollim un parell de titulars que han sortit aquest últims dies.

Niño-Becerra: "Això és la fi del món"

El catedràtic d'Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona ha estat entrevistat a 8TV, recomanem el següent vídeo a tots aquells que us fa "por" l'aventura independentista, per a tots aquells que creieu que dins d'Espanya el nostre futur serà millor, per a tots aquells que penseu que uns mesos de boicot als productes catalans és la fi del món:


Font: 8TV

Sala i Martín: "La manera més ràpida d'acabar amb la crisi seria marxar d'Espanya"

El professor d'economia a la universitat Pompeu Fabra i a la Columbia (EUA), Xavier Sala i Martín, ha contradit avui a la tertúlia de RAC1 el PSC i els altres partits que afirmen que, abans d'assolir la independència, cal sortir de la crisi. Sala i Martín ha recordat que a Catalunya “desapareixen” 16.000 milions d'euros cada any pel dèficit fiscal i que, a més, el país es veu obligat a retallar entre 3.800 i 4.5000 milions del seu pressupost exercici rere exercici. Per això ha defensat que en realitat “els calés hi són”. “Si vivim aquesta situació de crisi i angoixa - ha continuat - és única i exclusivament perquè som part d'Espanya”, ha sentenciat. Per això ha conclòs que “la manera més ràpida d’acabar amb la crisi seria marxar”.

Per si algú no ho acaba d'entendre i vol una petita classe d'economia, aquí us deixem un vídeo molt pedagògic:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada