dimarts, 7 de maig del 2013

Crònica de la Festa Major

Tot just acabem de celebrar la Festa Major del barri, i a l'Assemblea ens ha quedat un molt bon gust de boca.

Des del primer moment ja ens vam fer presents al barri: el divendres 19 vam muntar la parada al mercat, mentre que començaven les cercaviles, i la nostra companya Sílvia va fer de fil conductor al Pregó entre les diferents entitats del barri, on va donar el missatge: Per Festa Major, ens fem grans... i tenim dret a decidir.

Dissabte, com és habitual, vam muntar la carpa al Mercat, en aquesta ocasió davant de l'escenari que es va muntar a Padilla/Provença, de manera que vam poder gaudir a primera fila de les actuacions que la resta d'entitats anaven fent durant el matí. A la tarda, vam rebre en Llibert Ferri i l'Anna Aroca que, de manera molt interessant, ens van explicar com es veu el procés de la independència de Catalunya internacionalment.

I va arribar diumenge: vam muntar la parada a l'avinguda Gaudí per fer el "Dóna la cara per la Independència"; i entre quarts d'onze i les tres van venir més d'un centenar de persones a fer palès que volen ser independents. No se'ns van col·lapsar els equips... però vam estar a punt. Tot el matí vam tenir cues de gent, esperant pacientment per poder-se veure a la pantalla. Vam acabar molt cansats... però molt content de com havia anat tot.

I llavors, va arribar el segon cap de setmana de festa, amb una convidada imprevista que es va erigir en protagonista: la pluja; és a dir, tot suspès, especialment la gincama que havíem preparat per la canalla del barri (però que ningú pateixi, està guardadeta en un calaix esperant una nova data més propícia). I a la nit, l'acte que sol coronar totes les festes majors, el sopar de germanor entre totes les entitats del barri. La llàstima va ser que, en comptes de fer-ho amb el decorat incomparable de la Sagrada Família, va haver de celebrar-se al Centre Cívic... però això no va ser cap impediment per a que igualment ens ho passéssim molt bé.

I ara, com diu la cançó, Fins l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada