dijous, 12 de gener del 2017

Torna «Sardanegem» al barri! Tots els diumenges de gener, febrer i març a les 12 del migdia

Aquest primer trimestre del 2017 podràs gaudir un altre cop de les sardanes! L’èxit del taller obert que vam iniciar el darrer trimestre del 2016 ens ha esperonat a continuar-lo, ja que ens ha permès assolir diverses fites: d’una banda, mobilitzar socis i simpatitzants que, altrament, potser no ho haurien fet, i d’una altra, arribar a veïns i veïnes que s’acosten a l’exposició que acompanya el taller per demanar informació. A més, podem difondre la nostra causa entre els turistes, de manera que, a petita escala, ajudem a la internacionalització del procés.

És per això que t’encoratgem a participar activament en aquesta recta final que cal recórrer fins a arribar al referèndum o el referèndum, i guanyar-lo!! No et deixis endur pel pessimisme que ens estan inoculant i no dubtis que ho aconseguirem. Mantinguem ferma la nostra posició, perquè només serà amb el coratge i la fermesa que arribarem a Ítaca. Depèn de tu!

Vine a participar a les sardanes i a la paradeta. Vine a ballar, a argumentar i a practicar idiomes... Ens trobaràs els diumenges, de 12 a 1 del migdia, al carrer de la Marina, davant del temple.

I si som molts voluntaris, podrem obrir una altra paradeta al lloc habitual o en altres punts del barri, perquè ara ens hem de fer sentir, ens hem d’explicar i hem d’arribar a tothom. Activa’t i apunta’t al Doodle del comunicat que rebràs properament.

T’hi esperem! Moltes gràcies!
Endavant República!!
Fem futur!!!

Equip de Coordinació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada