divendres, 28 de febrer del 2014

L’ANC i la FAVB signen un conveni de col·laboració

L’Assemblea Nacional catalana (ANC) i la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) han signat un Conveni de cooperació amb l’objectiu de donar continuïtat a la col·laboració existent i d’impulsar el debat sobre la necessitat d’exercir el dret a l’autodeterminació de Catalunya durant el 2014. La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, i el president de la FAVB, Josep Lluís Rabell, que han oficialitzat l’acord aquesta tarda a la seu de l’Assemblea, han mostrat la seva satisfacció per la signatura.

“El nostre objectiu és treballar conjuntament amb altres entitats, perquè estem tots d’acord amb què el futur polític de Catalunya s’ha de decidir votant. Això ens uneix”, ha explicat Forcadell. La presidenta de l’ANC ha afirmat que “volem que l’estat independent sigui millor; la independència no és un fi sinò un mitjà, i la manera de millorar és escoltar a tothom”.

Al conveni, les dues entitats es comprometen a mantenir reunions periòdiques; participar en espais unitaris que s’estan constituint en defensa del dret a decidir; col·laborar en determinades campanyes de l’ANC; i organitzar actes conjunts entre d’altres.

La signatura ha comptat també amb la presència del coordinador de la sectorial de VeïnsJosep Arranz que ha exposat l’aportació d’aquesta sectorial en l’obertura del debat sobre la conveniència d’un estat propi entre les entitats veïnals del país.

Posteriorment a l’acte de signatura del conveni s’ha procedit a presentar als responsables de la FAVB presents en l’acte dels vídeos de participació elaborats per la sectorial veïnal per als actes de presentació i debats, així com el Qüestionari de participació que s’ha distribuit a les entitats veïnals d’arreu del país.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada