dissabte, 15 de febrer del 2014

Cal activar les Assemblees Exteriors de l'ANC


En aquest moment és de vital importància el paper de l'Assemblea per ajudar a internacionalitzar el procés, fer-lo visible davant de l'opinió pública internacional i aconseguir suports internacionals que facilitin el reconeixement del nou estat independent.

Les Assemblees Exteriors són l'element clau que ens ajuda a teixir aquesta xarxa de col·laboracions i complicitats. Actualment n'hi ha 20 de constituïdes (podeu trobar la informació a http://catalanassembly.org/foreign-assemblies), però necessitem reforçar-les i crear-ne de noves.

És per això que us demanem que feu arribar aquest missatge als vostres contactes arreu del món, dient-los-hi que són claus en el procés de Catalunya cap a la independència, i que trobaran tota la informació per constituir una Assemblea Exterior a http://catalanassembly.org/constitució i tot el suport logístic i d'informació que necessitin a través de consellexteriors@assemblea.cat.

1 comentari:

  1. Certament la feina que estan fent les assemblees exteriors és molt important i necessària. Justament ara està en fase de constitució i a l'espera de més suports l'assemblea de Suècia (ancsuecia@gmail.com) i si sabeu d'algú que hi vulgui col.laborar només cal posar-hi en contacte.
    Josep M.

    ResponElimina