dijous, 20 de febrer del 2014

La Fundació Claror s’adhereix a l’ANC

D’ençà que es va fundar, el juny del 2011, aquesta territorial s’esforça per fer realitat la transversalitat del projecte de l’Assemblea Nacional Catalana. I com ho fem? Treballant de valent des de totes les comissions i els grups de treball en què estem organitzats.

Un dels fruits d’aquesta gran tasca és que cada cop més entitats del barri demostren interès pel que fem i per com ho fem. I això, en concret, ho hem aconseguit mitjançant la Comissió d’Extensió, gràcies a la bona feina dels companys que formen part del grup Entitats i del grup Comerç amic d’aquesta comissió, que han sabut teixir complicitats amb les entitats i els botiguers del barri.

Tot plegat fa que a hores d’ara ja hàgim participat en les dues darreres edicions de la festa major i de les festes de tardor, que estiguem preparant la tercera festa major al costat de la Coordinadora d’Entitats del barri, que hàgim col·laborat en la Via catalana i en La Marató de TV3 compartint activitats amb altres entitats, que més de vuitanta botigues formin part de la xarxa Comerç amic (http://comercamicxisf.blogspot.com) i que ara puguem donar la benvinguda a la Fundació Claror com a entitat adherida a l’ANC (http://assemblea.cat/?q=entitats-adherides), la qual cosa significa que ha decidit donar suport a la tasca de l’Assemblea Nacional Catalana i mantenir la seva llibertat d’actuació per a treballar per l’assoliment de l’objectiu comú: la independència de Catalunya.

Equip de Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada