diumenge, 17 de maig del 2015

L’ANC inicia una nova etapa amb l’elecció de Jordi Sánchez com a president

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat aquest dissabte 16 de maig a Cardona una nova etapa amb l’elecció de Jordi Sánchez com president de l’entitat. Els 75 membres del Secretariat Nacional, reunits al Castell de Cardona, han secundat Sánchez en la seva presentació oficial per impulsar una ANC centrada en "ampliar la majoria social favorable a la independència i assegurar l'èxit de les candidatures independentistes pel 27S".

Sánchez ha assumit el càrrec com "tot un repte" i ha recalcat la voluntat d'incidir en la necessita de construir "una República catalana justa i igualitària on tothom sigui un actor imprescindible”. El nou president també ha volgut remarcar "l'exemple de debat constructiu" que s'ha viscut en el Secretariat de Cardona i ha fet una crida a treballar com un equip incidint en les potencialitats de cadascú.

En la votació per a la presidència, Jordi Sánchez ha obtingut 50 vots, mentre que Liz Castro n'ha sumat 24.

Rosa Alentorn, nova vicepresidenta

A banda de l’elecció del nou president, el Secretariat Nacional també ha consensuat el nom de la resta de càrrecs orgànics de l’entitat. Rosa Alentorn serà la nova vicepresidenta de l’ANC. Alentorn ha recollit 41 suports, per 32 d'Aida Àngel en la votació final per optar al càrrec. Nuri Guillaumes exercirà de tresorera i Jordi Vilarasau ocuparà el càrrec de secretari.

Grans reptes camí del 27S

La nova direcció i la resta del Secretariat Nacional de l’ANC s’han conjurat per iniciar una etapa d’il·lusió i grans reptes. La feina en equip, la mobilització social i la capacitat per explicar un projecte engrescador seran aspectes rellevants per tal d'assolir l’objectiu d’ampliar la majoria favorable a la independència.

A Cardona, la renovada ANC arrenca uns mesos de màxima efervescència: Assegurant majories sobiranistes als Ajuntaments aquest 24M. Omplint l’estiu d’arguments per a la construcció de la República catalana. Convertint l’11S en un nou èxit col·lectiu. I guanyant la independència en les eleccions plebiscitàries del 27S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada