dijous, 24 d’octubre del 2013

L’ANC, present a la Festa de Tardor 2013

La Festa de Tardor del barri de la Sagrada Família ha comptat un cop més amb la participació de l’Assemblea Territorial de l’ANC a través de diverses activitats que s’han dut a terme durant els tres dies de celebració.


Una paradeta informativa va estar oberta des de el primer dia per a donar a conèixer la nova campanya de l’ANC, denominada «Signa un vot per la independència», a banda de portar a terme la seva tasca pedagògica entre tots els ciutadans interessants en el procés.




El dissabte al matí es va organitzar una gimcana infantil per a oferir als visitants de la festa una bona estona de jocs, a més d’un refrigeri final amb participants, acompanyants i monitors. A la tarda, una conferència al Centre Cívic sobre el Federalisme, a càrrec de Jaume López, professor de la Universitat Pompeu Fabra, ens va a posar al corrent dels estats federals actuals, dels principis bàsics que inspiren el federalisme, com són el repartiment de poder polític entre els estats federats, el principi de subsidiaritat , el respecte a la plurinacionalitat, el principi de no ingerència de l’estat federal en les competències traspassades als estats de la federació i el principi permanent d’aproximar el centre de decisió a la ciutadania de l’estat. El professor López va resoldre dubtes sobre la viabilitat del federalisme a Espanya amb un to amè i va proporcionar aclariments sobre tots aquests aspectes a través de les preguntes dels assistents.


Diumenge al matí, una roda de llançaments lliures per a tota la família tancava la participació de l’ANC a les festes del barri; una activitat molt engrescadora que va ser possible gràcies a l'ajuda de la Federació Catalana de Bàsquet i la Plataforma Pro-Seleccions Catalanes.



Tots junts podem!

Equip de Coordinació
Sagrada Família per la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada