dimecres, 4 de setembre del 2013

L’ANC obre un Tram 0 per ampliar l'èxit de la Via Catalana

Carme Forcadell reconeix que s’estudia obrir més trams per mobilitzar més gent però reconeix que la via està “bastant plena”

A només tres dies de la Diada, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha decidit obrir un Tram 0 perquè tots aquells ciutadans que no s’han pogut apuntar al tram que volien puguin fer constar el seu nom a la cadena humana i s’afegeixin al tram que vulguin.

En declaracions a l’ACN, la presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, ha afirmat que la via està “bastant plena”, però ha anunciat que s’estudia obrir més trams per mobilitzar el màxim nombre de gent.

La intenció de l’ANC és mobilitzar aquest proper dimecres “tanta o més gent” que la que es va manifestar l’any passat, segons un comunicat que ha fet públic l’entitat. El tram 0 respon precisament a aquesta idea. L’Assemblea també ha demanat a aquella gent que no s’ha inscrit perquè no es poden desplaçar a cap dels trams que encara no són plens, o per qualsevol altre motiu, que “assisteixin igualment” a la cadena per tal d’assegurar-ne el seu èxit.

Avui l’entitat independentista també ha fet públic que la llista de 800 fotògrafs voluntaris per fer la ‘gigafoto’ de tota la cadena ja s’ha completat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada