dilluns, 23 de setembre del 2013

Jordi Barbeta: "Catalunya aporta més a la UE que Grècia"

"A la Via Catalana hi havia famílies senceres de persones que ostenten càrrecs directius de grans empreses i bancs a Catalunya, i anaven vestits de groc"



El periodista i cap de la secció de Política de 'La Vanguardia', Jordi Barbeta, assegura en una entrevista a Singular TV que no cal patir per si Catalunya sortirà o no de la Unió Europea (UE), perquè "Catalunya aporta a la UE més que Grècia". Barbeta defensa que el projecte europeu "és de sumar, no de restar", i a més, a la UE no hi precedents comparables a la situació catalana actual.

Barbeta considera que els rumors sobre si un hipotètic Estat català sortiria o no de la UE, "són una campanya que ha propiciat el govern espanyol en contra del sobiranisme".

El periodista també defensa que estem vivint un moment insòlit, de gran transversalitat: "A la Via Catalana hi havia famílies senceres de persones que ostenten càrrecs directius de grans empreses i bancs a Catalunya, i anaven vestits de groc!".

"Hi haurà un moment que el govern espanyol utilitzarà tots els seus mecanismes possibles per desbaratar la iniciativa sobiranista catalana", ha pronosticat el periodista, perquè “hi ha hagut un canvi de xip”. "Ara ve un procés que serà llarg, dur, a vegades dramàtic i que no podem preveure com acabarà perquè això no ha passat mai abans", ha conclòs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada