dimarts, 15 d’agost del 2017

Festes de Gràcia «Assaig de l'11 de setembre i Tertúlia a la fresca» aquest dimecres 16 d'agost

El 16 d’agost, vine a la plaça Joanic a celebrar la Festa Major de Gràcia! Trobaràs diverses activitats organitzades per la Territorial, com el mosaic de colors del Sí, la tertúlia a la fresca amb diversos representants parlamentaris o l’espectacle d’humor amb Sr. Bohigues.

Aquest dia trobaràs parades de l’ANC a tota la Vila, així com el local del c/Robí obert i amb la portalada engalanada durant totes les tardes.

Els companys de la territorial de Gràcia ens han demanat d’ajudar-los, fent-nos càrrec d’una de les parades que han planificat per tot el barri. Serà el dimecres 16 d’agost, de les 14:30 h a les 21 h. Muntarem la parada a la placeta que hi ha a la Travessera de Gràcia, cantonada amb Mariana Pineda, entre les places del Sol i de la Vila de Gràcia.


ASSAIG DE L’11 DE SETEMBRE



Per fer l’assaig només cal que vinguis amb una samarreta del color que vulguis posada, i a la bossa la samarreta groc-fluorescent d’aquest any.

Ens situarem tots al carrer Pi i Margall i desplegarem una gran lona que quan passi per sobre els nostres caps aprofitarem per posar-nos la samarreta i fer aparèixer l’esclat del color del groc-fluorescent que simbolitza la voluntat de canvi.

Hem de ser molta colla per a què es vegi l’efecte i poder extreure’n vídeos que siguin demostratius. Vine, participa, col·labora!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada