dijous, 2 de novembre del 2017

El ple de Barcelona reconeix com a ‘legítim’ el govern de Puigdemont

El plenari municipal ha rebutjat una moció de la CUP per 'reconèixer la proclamació de la República Catalana aprovada pel Parlament de Catalunya el 27 d'octubre'

El ple de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat una proposició d’ERC per ‘reconèixer el govern sorgit a les urnes el 27-S com el govern legítim de Catalunya’ amb els vots favorables de BeC, ERC, PDECat i la CUP. Ciutadans, PSC i PP han votat en contra.

El ple ha rebutjat una proposició de la CUP per a ‘reconèixer la proclamació de la República Catalana aprovada pel Parlament de Catalunya el 27 d’octubre’, que ha rebut el suport d’ERC, PDECat i la mateix CUP. En aquest cas, BeC s’ha afegit al bloc de Ciutadans, PP i PSC, i ha votat en contra.

Durant el ple, el regidor d’Esquerra, Alfred Bosch, ha advertit que ‘el fet que el govern de Catalunya sigui destituit i que les seves competències passin al govern espanyol tindrà efectes sobre Barcelona’. Per la seva banda, la regidora de la CUP, María José Lecha, ha criticat que la batllessa de Barcelona, Ada Colau, no pot ser ‘neutral ni equidistant’ en la persecució judicial del referèndum de l’1 d’octubre i que ha de situar-se ‘al costat de l’opressor o de l’oprimit’.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada