dimarts, 13 de desembre del 2016

Jose Rodríguez «Trinitro»: «Venim a dialogar»

«Venim a dialogar per negar-vos, amenaçar-vos, posar la por al cos, perquè sapigueu que si no obeïu i us rendiu això tindrà conseqüències»

Catalans indepes, els del poder de l'estat hem vingut. Us ensenyarem que és el diàleg. No volíeu parlar? Doncs, ara ho farem. Primer de tot parlarem amb les forces unionistes, les nostres, els catalans amb seny, els catalans d'ordre. Només escoltem el que ens diguin aquests catalans, no el que vosaltres penseu. La vostra versió no ens importa. Sou una colla de rondinaires que només feu que qüestionar el nostre sistema que tant ens ha anat bé per a tothom.

Venim a dialogar. Us explicarem que la Constitución Española es troba forjada en diamant i granit, que no es pot canviar. És igual que ens expliqueu que els catalans i els espanyols haguessin votat un catàleg de mobles el 1978 si això servia per sortir-ne de la dictadura. La Constitución és un bé de Déu, un llegat de les forces del bé i no és qüestionable. Fins i tot no és qüestionable que a la pràctica no sigui modificable.

Venim a dialogar. Us explicarem que dos milions de catalans sou uns tarats sense remei, que l'únic que podeu fer és rendir-vos i que si ho feu potser us deixarem mantenir l'autonomia de joguina. Us dialogarem per a què us rendiu, us humilieu, abandoneu la lluita i us rendiu a l'evidència.

Venim a dialogar. Us explicarem que esteu sols al món, que la vostra lluita no té cap sentit, ni ningú més l'escolta. Que a Europa us aniquilaran si ni tan sols ho intenteu, us volem ficar la por al cos, perquè tothom sap que dialogar amb algú mort de por és millor que fer-lo d'igual a igual. Us volem mesells, acovardits, derrotats.

Venim a dialogar. Us explicarem que continuarem amb l'ofec econòmic, destruint les vostres institucions, judicialitzant la vostra política, manipulant els tribunals constitucionals en contra vostra, maltractant el vostre sistema públic. Això és el que us espera si no pareu amb el vostre comportament.

Venim a dialogar. Us direm que la vostra llengua és un anacronisme que ja no té sentit al segle XXI, que la vostra cultura queda bé com a folklorisme i que la vostra nació és una joguina ideològica sense sentit al món globalitzat.

Venim a dialogar per negar-vos, amenaçar-vos, posar la por al cos, perquè sapigueu que si no obeïu i us rendiu això tindrà conseqüències, per a demostrar qui té el poder, per a ensenyar-vos la cosa petita i insignificant que sou al món. Venim a dialogar perquè amb el diàleg entendreu que només podeu rendir-vos i obeir-nos. Dialogueu, maleits, dialogueu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada