dimarts, 22 de novembre del 2016

Salvador Cot: «Espanya, el país on el feixisme desgrava»

"El règim polític que promou fiscalment les donacions a una fundació feixista és el mateix que ha decidit portar a la banqueta dels acusats els càrrecs institucionals que van posar les urnes en què van votar dos milions llargs de ciutadans d'aquest país"

Si vostè manté fidelitat en les donacions a la Fundació Francisco Franco (FNFF) durant uns quants anys, la deducció fiscal que obtindrà pot arribar fins al 75 per cent del total. Per exemple, si una persona o una empresa inverteix 150 euros en promoure la figura del dictador, Hisenda li finançarà 112,5 euros i la donació a fons perdut serà, només, de 37,5 euros. Això passa perquè l'estat espanyol considera que la FNFF té una funció benèfico-docent i cultural i mereix aquests -generosíssims- privilegis fiscals. Els mateixos franquistes fan publicitat de les deduccions de què gaudeixen els seus benefactors a la web oficial de l'entitat. Ni se n'amaguen ni se'n donen vergonya, al contrari.

El règim polític que promou fiscalment les donacions a una fundació feixista és el mateix que ha decidit portar a la banqueta dels acusats els càrrecs institucionals que van posar les urnes en què van votar dos milions llargs de ciutadans d'aquest país. Aquesta és la legitimitat que té el sistema que deriva de la transició de finals dels anys setanta, amb Adolfo Suárez enganyant la gent per col·locar-los la monarquia i Victoria Prego -i tota la premsa de Madrid- ajudant els que manaven a tapar-se el micro i les vergonyes.

Però tot això els importa un rave. El suplicatori contra Francesc Homs no és més que la ratificació política a una ofensiva judicial contra la voluntat democràtica de la majoria del Parlament de Catalunya. Un bany de realitat per si quedés algú a qui encara li passés pel cap que els jutges i els magistrats que ataquen el procés de sobirania podien actuar amb algun grau d'independència.

Font: elMon.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada