divendres, 11 de novembre del 2016

Un novembre mogut

Aquest mes de novembre ha començat força mogut a la nostra territorial. El 30 d’octubre vam iniciar el taller obert de sardanes, al carrer Marina, amb molta més afluència de la que esperàvem. En cada taller, a la rotllana, hi entra tothom, gent d’aquí i d’allà; i un munt de turistes se la miren i la fotografien per guardar-ne un record. Al final, aplaudiments i, després, la paradeta s’omple de gent que pregunten què és, qui som, què fem i per què hi som. Una bona manera de fer-nos molt visibles.

A l’inici de les sardanes va seguir un curs de Twitter, de tot just tres hores, gràcies al qual la República Catalana i la independència ja tenen uns quants piuladors més.

El primer divendres de mes, el gran dia de la nostra entitat: després de durs mesos d’obres, hem inaugurat el local, amb un gran èxit d’assistència de convidats, entre els quals cal destacar el president Jordi Sànchez, que ens va dirigir unes paraules. Una oportunitat de consolidar la nostra territorial i obrir-la més al barri.

I en aquest mes de novembre hem celebrat el segon aniversari del 9-N, una diada històrica, però encara ens queda camí per recórrer, un camí que tot fa pensar que serà molt dur. Per això caldrà que ens preparem, sense descans. Hem de continuar fent-nos visibles, treballar per al barri perquè ens conegui tothom i sortir al carrer per reivindicar els nostres drets.

El proper dissabte 12 tenim l’oportunitat de ser al Correllengua, que enguany acaba al nostre barri, on els sardanistes i la paradeta tornaran a ser protagonistes. I diumenge 13, a les 12 h, tothom a l’avinguda Maria Cristina a defensar les nostres institucions i els polítics electes.

Som-hi! Ho tenim a tocar i no ens podem permetre defallir en el darrer tram. Hi ha molta feina i, si hi som tots, en farem més i millor. No deixis de participar en els nostres actes i no oblidis que som al local dimecres, de set a nou del vespre, per treballar, opinar, debatre i aportar idees.

Gràcies a tothom!
Endavant, República! Junts ho farem possible!

Equip de Coordinació de l’ANC Sagrada Família

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada