dijous, 19 de setembre de 2013

Comunicat de Carme Forcadell

Amics, companys,

M'adreço a tots vosaltres, als que heu fet possible l'èxit aclaparador de la via catalana. A les Assemblees territorials i sectorials, a tots els voluntaris que ahir i des de fa dies i setmanes esteu treballant per aconseguir un estat català més just, més pròsper i més democràtic.

M'adreço a vosaltres als que després de la vostra jornada laboral dediqueu el vostre temps a l'Assemblea i al País, als que hi dediqueu tot el vostre temps lliure, totes les energies i il·lusions, als que heu perdut moltes hores de son i d'estar amb la família perquè la via sortís bé.

Sé, sabem que sense vosaltres, sense tots i cadascun de vosaltres, sense tots i cadascun dels voluntaris això mai no hauria estat possible, us dono les gràcies per aquest jornada històrica, emocionant i sense precedents que vam viure ahir.

Em sento orgullosa d'haver pogut col.laborar amb vosaltres de poder comptar amb persones honestes, lleials i patriotes, tots plegats treballant per la llibertat de Catalunya. Gràcies per la vostra feina, pel vostre esforç, per la vostra il·lusió i esperança en el futur, aquest futur que estem construint entre tots.

L'11 de Setembre de 2013 hem tornat a escriure una de les pàgines més glorioses de la nostra història, hem tornat a mostrar al món la nostra ferma convicció d'esdevenir un nou estat d'Europa.

En nom del secretariat nacional i en el meu, gràcies moltíssimes gràcies, mai no us ho agrairem prou.

Visca Catalunya lliure

Carme Forcadell

2 comentaris:

  1. Gràcies a tu, també, Carme

    ResponElimina
  2. Sou molt grans, estic convençut que portarem aquest país cap a la seva llibertat

    ResponElimina