dimecres, 17 de juliol del 2013

Mas a Montoro: 'Qui punyeta finança qui?'

Ahir el ministre espanyol va dir: 'La Generalitat paga els serveis públics gràcies al govern d'Espanya'


'Qui punyeta finança qui? És Catalunya que finança Espanya des de molts punts de vista.' Així ha respost des de Rio de Janeiro el president de la Generalitat, Artur Mas, al ministre d'Hisenda espanyol, Cristóbal Montoro, que ahir va dir que Espanya pagava els serveis que la Generalitat oferia als ciutadans. Mas, indignat, ha replicat que si la Generalitat finança els serveis és gràcies als esforços dels catalans produint i pagant imposts. 'I el ministre d'Hisenda ho hauria de saber, perquè és una persona que sap coses i que és culta', ha reblat.

Radicalitat democràtica

Avui el diari O Globo publicarà una entrevista amb Mas, en què parla sobre el procés d'autodeterminació. Segons el president, en aquesta entrevista ha subratllat que el dret de decidir és un projecte 'radicalment democràtic i pacífic, amb absència total de violència'.

De fet, hi diu que 'és un dels processos de radicalitat democràtica més interessants del món, un procés modèlic des d'aquest punt de vista'. També hi recorda que en les darreres eleccions una majoria del poble català va pronunciar-se en favor de fer una consulta, i que el compromís del govern és realitzar-la.
Font: VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada