dimecres, 17 de juliol del 2013

Crònica de l'Assemblea SFxI del 16 de juliol del 2013

Com calia preveure, aquesta assemblea va comptar amb una assistència molt bona, motivada especialment per l’interès a rebre informació sobre la Cadena Humana (via.assemblea.cat)

Abans, però, es va donar compte de l’activitat del segon trimestre i de la situació econòmica de la Territorial, tancada el 30 de juny, així com de l’evolució del cens d’associats, que supera el miler entre adherits i simpatitzants.

Quant a la cadena, es va començar dient que cal assolir la màxima mobilització, i la indispensable predisposició i disciplina per a aconseguir que tothom sigui al tram que li ha estat assignat.

La tasca de l’Assemblea Territorial és organitzar actes per a difondre la Via Catalana cap a la Independència, responsabilitzar-se de la coordinació i organització dels trams assignats –en el nostre cas els números 745, 746, 747 i 748– i gestionar les inscripcions col·lectives dels nostres associats per tal de cobrir els trams propis i altres de més complicats del territori.

Pel que fa a les inscripcions col·lectives, no es va concretar encara el procediment a seguir, ja que s’esperen noves instruccions, però sí que es va constatar la necessitat de fer-ho fàcil perquè ningú no se senti marginat i entre tots puguem contribuir a omplir els 400 km de cadena de nord a sud.

Per acabar, es va informar que es respondran tots el correus electrònics, rebuts fins al 15 de juliol, de socis interessats a treballar en l’organització o bé a formar part de la cadena.

Junts podem fer-ho!
Comissió de Comunicació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada