dimecres, 10 de juliol del 2013

Més de 78.000 inscrits a la Via Catalana en una setmana

Durant l'estiu diverses ANC territorials organitzen assajos de la cadena humana perquè l'Onze de Setembre sigui un èxit

Fa tot just una setmana que es van obrir les inscripcions per a participar en la cadena humana per la independència i més de 78.000 persones ja s'han inscrit per participar-hi. Durant tot l'estiu diverses assemblees territorials de l'ANC assajaran la cadena humana amb la intenció que l'Onze de Setembre la Via Catalana sigui un èxit i ocupi tot el tram previst.

Ja s'han fet alguns assajos: 700 persones van unir Jesús i Roquetes el passat cap de setmana; a Sant Cugat del Vallès s'hi van aplegar uns 2.500 participants; i diumenge l'Estanyol de Vilar de Banyoles es va envoltar amb nou rotllanes. Seguint el mateix camí, a Navàs faran una cadena humana el proper 12 de juliol, i el dia 20 serà el torn de Montblanc i la Garriga.


Tenint en compte que es volen cobrir uns 400 quilòmetres i que hi participaran adults i infants, caldrien entre 250.000 participants i 280.000 per ocupar tota la Via Catalana. A banda, els organitzadors també treballen amb la previsió que en alguns trams la cadena pugui tenir més d'una filera i que en alguns trams urbans probablement hi haurà aglomeracions. L'objectiu principal, en tot cas, és cobrir la via del Pertús a Alcanar sense que quedi cap sol tram amb un forat.

Font: VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada