dimecres, 24 de juliol del 2013

L'Ajuntament de Barcelona aprova adherir-se al Pacte Nacional pel Dret de Decidir

La proposta ha tingut el suport de CiU, ICV-EUiA i UxB i els vots en contra de PSC i PP · El cap socialista Jordi Martí ha abandonat el ple en el moment de la votació

El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dimecres adherir-se al Pacte Nacional pel Dret de Decidir a instàncies del grup Unitat per Barcelona (UxB). La proposta ha estat aprovada pels grups de CiU, ICV-EUiA i UxB, mentre que ha tingut els vots en contra del PSC i PP. El text aprovat també inclou promoure al municipi que entitats, associacions i agents econòmics se sumin també a aquest 'procés democràtic de l'exercici del dret a decidir i a la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya'.

El president del grup municipal del PSC, Jordi Martí, ha abandonat el ple en el moment de la votació per no haver de votar en contra de l'adhesió al Pacte. Després ha fet un piulet a Twitter lamentant la decisió del seu partit.

Aquest pacte es va constituir en una reunió al parlament el passat 26 de juny i el govern vol que sigui l'eina perquè la societat civil se sumi al projecte a favor del dret de decidir.

Font: VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada