dissabte, 4 de maig del 2013

Carme Forcadell al premi Català de l'any 2012



Com bé sabeu, la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, està nominada al premi Català de l'any 2012 en representació de l'ANC. El proper 7 de maig sortiran escollits els 3 finalistes del concurs i finalment el 14 de maig es donarà a conèixer el nom del guanyador.

Si ens hi posem podem aconseguir que entri a l'última fase del concurs i opti a guanyar el guardó. Un guardó que suposaria un gran reconeixement col·lectiu, no només a la tasca de tots els que formem part de l'Assemblea Nacional Catalana, sinó a tots aquells que lluiten per la independència i que van omplir Barcelona el passat 11 de setembre. Un guardó que, a més, serviria per mostrar una vegada més la força de l'independentisme i aportaria una gran presència mediàtica a El Periódico i a TV3, on s'emet la gala en directe.

És per aquest motiu que us demanem la vostra ajuda i us animem a votar la Carme Forcadell per ser la propera catalana de l'any i que l'Assemblea Nacional Catalana rebi el reconeixement que mereix.

Podeu votar omplint el formulari que trobareu registrant-vos a la web:






També podeu trucar al telèfon 905 44 60 40 o enviant un SMS al 25152 amb la paraula CATALA seguida d'un espai i CARME FORCADELL. Ex. CATALA CARME FORCADELL.

I recordeu, podem votar un cop cada 24 hores fins el 7 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada