divendres, 8 de juliol del 2016

10 de juliol ‘3a Motorada’ als circuits de Montjuïc i Catalunya

El proper diumenge 10 de juliol l’entitat ‘La Motorada’ organitza un seguit d’activitats al Circuit de Barcelona – Catalunya en motiu de les 24 hores de Montjuïc.

Sota el lema ‘Motorada per la República Catalana’ ha establert un recorregut commemoratiu que unirà el circuit històric de Montjuïc amb el Circuit de Barcelona – Catalunya com a homenatge a les mítiques 24 H de Montjuïc “Agermanant” els 2 circuits.

Per aquest motiu, diumenge 10 de juliol a les 10.00 hores s’ha establert com a punt de trobada l’aparcament lliure ubicat darrere de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Allí, un cop reunides les motocicletes d’arreu del territori es procedirà a fer una volta per l’antic circuit de Montjuïc i després, mitjançant la Gran Via, Passeig de Gràcia, València, Meridiana arribarem fins a la C17 on ens dirigirem al Circuit de Barcelona – Catalunya.

La Motorada és un acte gratuït i de participació lliure. No cal inscripció. Per aquelles persones que vinguin al recorregut Montjuïc Montmeló poden apuntar-se a l’esdeveniment del Facebook per estar informats. Per a qui vingui directament al Circuit de Barcelona – Catalunya, podeu accedir-hi a les 11.15 hores.

Aquesta trobada és lliure, no és competitiva així que s’efectuarà respectant en tot moment les normes vigent de circulació i és purament un acte cultural.

Tothom que vulgui podrà viure la Motorada des de les tribunes. Així que podeu venir amb la vostra estelada a veure desfilar els participants de la rodada pel traçat del Circuit de Barcelona – Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada