dimecres, 22 d’octubre del 2014

Crònica de la Festa de Tardor i més coses

La setmana prèvia a la Festa de Tardor ha estat especialment moguda pel trencament anunciat, el dimarts 14, de la unitat d’acció dels partits sobiranistes que impulsen la jornada del 9 de novembre.

Aquest fet va motivar una reacció immediata de totes les assemblees territorials a obrir un debat intern per a arribar a un posicionament propi que permetés, com així ha estat, que el ple del Secretariat Nacional (SN) elaborés la proposta definitiva que es va presentar diumenge en l’acte de la plaça de Catalunya.

Nosaltres no hem estat absents d’aquest debat i, davant la impossibilitat de convocar una assemblea general extraordinària de socis –com tocava fer– per limitacions de local, vàrem optar per fer una reunió extraordinària de l’Equip de Coordinació, convidant-hi tots els membres actius de les tres comissions que tenim. D’aquesta reunió de més de trenta persones en va resultar una proposta que fou enviada al SN i que està en línia amb la que es va anunciar diumenge.

Hem tingut, doncs, una festa de tardor en què hem dut a terme la primera jornada de gigaenquesta al barri, amb l’ajut de més de seixanta voluntaris, la interessant xerrada-taller de Liz Castro el dissabte a la tarda i la decisió de sumar-nos col·lectivament a la gran concentració per la unitat, convocada per l’ANC i Òmnium, de la plaça de Catalunya.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració, i, sense ànim de saturar-vos, només us demanem de seguir atents i il·lusionats en aquests procés que ens ha de dur al nou país que volem.

Equip de Coordinació
ANC - SFxI


Recull fotogràfic del cap de setmana:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada