dimarts, 16 de setembre del 2014

La Via catalana 2014 al barri de la Sagrada Família

La Via 2014 s’ha convertit en la manifestació més multitudinària d’Europa, amb la participació de més de 1.800.000 persones que van omplir la Diagonal i la Gran Via formant un immens mosaic humà de més d’onze quilòmetres: un èxit de participació encara més alt que el de la Cadena humana de la Via 2013.

L’AT de la Sagrada Família va ser l’encarregada d’organitzar els trams 27, 28, 29 i 30 de la Diagonal, entre els carrers de Nàpols i Marina, on es van aplegar un total de 35.000 inscrits i més de 80.000 no inscrits vinguts dels barris propers, així com també del País Valencia, la Catalunya del Nord i comarques del Pirineu. Per a donar acollida i suport a tothom qui volgués participar-hi, van romandre instal·lades tota la jornada tres paradetes i, com l’any passat, es va habilitar un espai especial reservat a persones amb mobilitat reduïda.


Tot aquest dispositiu fou possible gràcies a la col·laboració entusiasta, alegre i entregada d’uns 300 voluntaris que, durant tota la jornada i aguantant una forta calor, es van esforçar al màxim perquè tot sortís bé i, com en la Via catalana 2013, la Diada d’enguany esdevingués un potentíssim clam reivindicatiu que VOLEM VOTAR EL 9N i arribés a totes les capitals del món.

L’Equip de Coordinació de la territorial vol fer arribar a tots els nostres voluntaris el reconeixement i agraïment més profunds pel compromís, contribució i dedicació a l’èxit mundial d’aquesta Via 2014.

Però encara falta rematar la feina. Comença, doncs, la segona fase de la campanya ARA ÉS L’HORA amb una crida de l’ANC per a aconseguir 100.000 voluntaris a tot Catalunya que puguin dedicar una mica de temps, per poc que sigui, a acabar de convèncer els qui encara dubten.

Falten menys de dos mesos per al 9N. Anima’t a col·laborar-hi i inscriu-te a:




Equip de Coordinació
ANC-SFxI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada