dimecres, 23 d’abril del 2014

Pas endavant de l’esport català en el suport a la independència

Ja s’ha posat en marxa la campanya L’Esport per la Independència, que recull el suport d’esportistes a la Catalunya independent. L’objectiu és aconseguir el màxim nombre d’adhesions al manifest impulsat per la sectorial d’esportistes de l’ANC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. Les adhesions poden ser d’esportistes de nivell o amateurs i es poden fer al lloc web www.esportindependencia.cat. En aquest espai es publicarà cada setmana una nova entrevista a un personatge de referència de l’esport català que doni suport a la campanya. A més, el web també recull totes les informacions i imatges que relacionen l’esport amb la reivindicació sobiranista i conté un espai destinat a difondre els beneficis de la independència per a l’esport.

Durant la campanya es portaran a terme diverses accions. Per exemple, es faran xerrades informatives per tot el país, a través de clubs i altres entitats locals, per explicar les conseqüències per a l’esport d’una Catalunya independent.

La campanya vol reivindicar les idees expressades en el manifest que van fer públic l’ANC i la Plataforma ProSeleccions fa un any. Un manifest que denuncia la greu crisi econòmica i política que viu l’esport català i reclama, un cop més, la necessitat de tenir un estat independent. L’esport català pateix una manca absoluta de poder polític real i és per això que la independència és presenta com l’única via per capgirar aquest fet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada