dijous, 10 de setembre del 2015

La Via Lliure assoleix l’objectiu de 485.000 inscrits

L'ANC i Òmnium mantenen la crida a omplir de gom a gom demà la Meridiana

La Via Lliure a la República Catalana ha assolit l’objectiu de 485.000 inscrits, quan manquen vint-i-quatre hores per a començar la mobilització. Ho ha anunciat l’Assemblea Nacional Catalana en un comunicat. L’objectiu de 125.000 inscrits en set dies s’ha assolit.

El president de l’entitat, Jordi Sánchez, ha fet una crida a tots els ciutadans catalans amb el propòsit de mantenir el caràcter apolític de la mobilització: ‘Demà tothom hi té un espai, a la Meridiana. Tothom se’n tornarà amb la imatge d’una Diada festiva i reivindicativa.’ Tot i aconseguir l’objectiu, ‘Ara és l’hora’ (que aplega l’ANC i Òmnium) manté la crida inscriure’s per tal d’assegurar que ‘es reforça el caràcter decisiu de la mobilització i es manté la potència de la imatge que s’envia al món’.

Això vol dir que en alguns dels trams que al mapa de la Via Lliure eren plens s’hi ha modificat l’etiqueta i ara són ‘gairebé plens’, perquè s’hi afegeixi més gent i augmenti la densitat de la mobilització. Ara hi ha 87 trams plens i 46 de gairebé plens, tal com es pot comprovar a la web ullsvermells.com, que va comptant a l’instant el tant per cent d’ocupació dels trams. Ja no n’hi ha cap amb ocupació baixa, ni amb poca o mitjana ocupació.

Font: VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada