dijous, 2 de juliol del 2015

La Via Lliure a la República Catalana: la crida a omplir de blanc la Meridiana l'Onze de Setembre

L'ANC i Òmnium presenten la mobilització de la Diada d'enguany

'La Meridiana serà una onada d'il·lusió col·lectiva per a portar al parlament el lligam de la construcció d'un nou país i una nova societat, millor i més justa', ha dit el president de l'ANC, Jordi Sànchez, en la presentació de la mobilització de l'Onze de Setembre d'enguany. L'ANC i Òmnium demanen d'omplir la Meridiana de dalt a baix; des del parc de la Ciutadella fins al carrer de Rosselló-Pòrcel. Aquesta vegada el color de la mobilització serà el blanc, que s'acabarà tenyint d'uns quants colors gràcies a unes busques que alçaran tots els assistents.

Així ho ha explicat el membre del secretariat nacional de l'ANC Josep Sabaté:




Heus ací el vídeo que crida la mobilització de la Meridiana:



Així serà, esquemàticament: https://pbs.twimg.com/tweet_video/CI6GTQYWsAATsar.mp4

- La mobilització de la Meridiana començarà a les 17.14.

- El recorregut ocuparà una distància aproximada de 5,2 quilòmetres, des del parc de la Ciutadella fins al carrer de Rosselló-Pòrcel. Enguany s'omplirà la Meridiana completament, no únicament el tram central, com passava l'any passat a la Gran Via i a la Diagonal.

- La via es dividirà en deu eixos que hauran marcat la campanya de mobilització d'enguany de l'ANC i Òmnium amb vista al 27-S: Equilibri territorial, Diversitat, Solidaritat, Oberts al món, Sostenibilitat, Igualtat, Innovació, Regeneració democràtica, Educació i cultura, Benestar i Justícia social.

- Cada eix serà format per uns quants trams. N'hi haurà 135, tants com escons al parlament.

- El color inicial de la Via Lliure serà el blanc. Però tots els participants tindran unes busques del color de l'eix del qual formaran part.

- Una busca gegant recorrerà la Via Lliure per un carril central mentre al voltant s'alçaran les busques de la gent per a crear una gran onada fins al parlament.

- Una vegada la busca hagi sobrepassat cada tram els participants ocuparan tota la Via.

- Per acabar, els assistents mostraran el suport a la República Catalana aixecant a la vegada les seves busques, amb què dotaran de color tota la mobilització.

- Les inscripcions s'obriran a mitjan juliol.

Font: VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada