dimecres, 4 de març del 2015

Crònica de les activitats del mes de febrer

El passat mes de febrer, a part de l’activitat de portes enfora, que s’ha concentrat bàsicament en la darrrera setmana, cal dir que hem celebrat dues reunions ordinàries de l’Equip de Coordinació de la territorial i hem assistit a dues més de la Coordinadora de Territorials del Barcelonès, totes necesàries per a definir el pla d’actuació que s’ha de posar en marxa.

El dimecres 25 una cinquantena de socis ens vam reunir en assemblea per aprovar els informes d’activitat i econòmic 2014, i debatre la proposta de pla d’actuació territorial 2015, amb accions que han de reforçar la incidència i la mobilització social de la nostra organització.

Es van aprovar un cicle de conferències mensuals fins al maig, els projectes de millora de comunicació, d’apropament a les entitats i associacions del barri, de tallers de debat intern sobre temes concrets i la renovació del format de les paradetes informatives, recollint les aportacions dels assistents.



El divendres 27, amb l’assistència d’un centenar de persones aproximadament, vàrem tenir l’oportunitat d’escoltar l’economista Modest Guinjoan i de debatre amb ell de quina manera pot desenvolupar Catalunya les seves potencialitats de creixement econòmic i benestar social si s’acosta al model actual dels estats petits d’Europa, com ara Dinamarca, Suècia, Finlàndia, etc., amb una anàlisi realista del problemes més rellevants que el país hauria d’afrontar.




El dissabte 28 la nostra territorial també va ser present a la concentració davant la seu de la Delegación del Gobierno de España, com a resposta a la crida a favor de la llibertat d’expressió #TotsSomSantiVidal.




Res més. Tal com es va deixar en clar en l’acte del 27 de febrer a Cornellà, Comencem a construir per a guanyar el 27 de setembre, i les eleccions municipals són una oportunitat clau per a mobilitzar-nos i votar independència.

Avancem cap a la República Catalana!

Comissió de Comunicació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada