dimarts, 9 de desembre del 2014

L’ANC amb la Marató de TV3

Les territorials de l’ANC es mobilitzaran amb paradetes solidàries i celebrant diversos actes per a recaptar fons. Forcadell i Marfany participaran com a voluntaris en la recollida de donatius per telèfon.

L’Assemblea Nacional Catalana anima els seus socis, col•laboradors i simpatitzants a participar activament en la Marató de TV3. En un cap de setmana marcat per la solidaritat, diverses territorials de l’ANC es mobilitzaran organitzant paradetes solidàries i activitats que permetran recaptar fons per a la sensibilització, investigació i prevenció de les malalties del cor. L’ANC s’implica així en un projecte solidari de país amb un gran bagatge històric com ja ha fet en anteriors ocasions amb aquesta i d’altres iniciatives similars, la darrera, El Gran Recapte, que aquest 2014 va recollir més de 4,5 milions de quilos d’aliments per a cobrir les necessitats bàsiques de milers de persones.

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, i el vicepresident de l’entitat, Jaume Marfany, participaran com a voluntaris, al costat de prop de 2.500 persones, entre elles diverses personalitats polítiques, mediàtiques i culturals del país, que s’aproparan al llarg del dia a algun dels centres de recepció de trucades que la Marató disposarà al llarg del territori. El telèfon habilitat per l’organització per a rebre donacions durant la jornada serà el 905 11 50 50.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada