dimecres, 4 de juny del 2014

Volem votar! Dues accions per a fer-ho saber a tothom

Diumenge, 8 de juny, #catalanswanttovote

L’acció Catalans want to vote. Human towers for democracy impulsada per Òmnium Cultural representa un esforç conjunt de moltes persones i entitats de la societat civil catalana amb l'objectiu d'internacionalitzar la voluntat de poder decidir lliurement i democràtica el futur polític del país.

Els Castellers de la Sagrada Família són una de les colles que també hi participen, i ho faran al seu barri i al costat de la seva gent. Ens hi esperen!

Diumenge, a partir de les 11 del matí, al Carrer de la Marina - entre Mallorca i Provença, hi trobareu una pantalla gegant de televisió per a seguir l’aixecada simultània de castells a les diferents capitals d’Europa, l’aixecada en directe dels Castellers de la Sagrada Família, la lectura del manifest i un final de festa amb un grup musical.

No hi podeu faltar!



Diumenge, 15 de Juny, #pedalemperdecidir

Una bicicletada organitzada conjuntament per les cinc assemblees territorials de l’Eixample, oberta a tots els barcelonins i amb un recorregut urbà d’11 km que al matí recorrerà les vies principals del districte a partir de 2/4 d’11 i fins a 2/4 de 2.

El recorregut s’iniciarà al nostre barri, anirà cap a La Pedrera, el parc de l’Escorxador, la plaça de Catalunya, el parc de la Ciutadella, i s’acabarà a Fort Pienc.

Tampoc no hi podeu faltar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada