dijous, 16 de gener del 2014

Èxit d’assistència per a votar a les 6 meses que la territorial va instal•lar al barri

El cap de setmana passat la nostra territorial va fer un desplegament de 23 apoderats i més de 45 voluntaris, repartits en 7 meses de votació distribuïdes en 6 punts diferents del barri i una a la plaça de Catalunya, per facilitar que el ciutadans i veïns que ho desitgessin poguessin exercir el seu dret democràtic de signar un vot per la independència.

La recollida massiva de signatures pel dret de petició és un dels cinc projectes més destacats que té previstos l’Assemblea Nacional Catalana aquest 2014. Per a la coordinadora de la iniciativa, Rosa Alentorn, «és un pla B en cas que la consulta no es pugui fer. [...] Aquesta campanya es basa en el dret jurídic del dret de petició, un dret fonamental que està recollit a la Constitució espanyola.»

Des de primera hora del matí, els ciutadans van respondre a la crida de l’ANC anant de manera continuada a les 7 meses instal·lades, i ens alguns moments del dia es van produir llargues cues de gent de totes les edats que, amb la seva signatura, volien expressar democràticament el seu desig de llibertat i d’independència per a Catalunya.

Volem agrair a tots els conciutadans la confiança i el suport rebuts durant les dues jornades de recollida de signatures, i molt especialment a tots el voluntaris i apoderats, que amb el seu esforç, dedicació i il·lusió van fer possible que tot transcorregués amb normalitat i acabés essent un èxit de participació que va superar de bon tros les previsions més optimistes.

Junts ho farem possible!

Equip de Coordinació
ANC-SFxI


NOTA: Vàrem sortit a la tele!, aneu al minut 11:45 d'aquest vídeo http://www.btv.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada