dijous, 13 d’abril del 2017

Festa Major 2017!!!

Ja torna a ser aquí la Festa Major del barri de la Sagrada Família!! Com cada any, la nostra territorial participa en els actes d’aquesta festa perquè formem part del barri, perquè el volem millorar i ens en sentim partícips.

Farem una xerrada, unes activitats al carrer i soparem amb els nostres veïns i veïnes.

Xerrada el 21 d’abril

El proper divendres 21 d’abril, a l’escola Fructuós Gelabert (Sardenya, 368), Josep Costa, jurista i politòleg, i Gerard Gómez del Moral, diputat al Parlament pel JxSí, ens donaran la seva visió jurídica i política sobre la legalitat i la legitimitat del referèndum i de la proclamació d’independència. Vine i pregunta als ponents els dubtes que tinguis! De passada, ja podràs comprar el primer llibre de Sant Jordi!


El 30 d’abril, puja al tren de la República!

Vine a deixar el teu missatge, escrit o en un dibuix, al tren de la República i fes-te una foto! Diumenge, 30 d’abril, a partir de les 11, sota la pèrgola de l’avinguda Gaudí, t’espera la propera estació: República Catalana!



Vols fer-te una foto de futur amb la teva família, els teus amics o només tu? Emmarca’t i guarda aquest record en una foto!


A la font, al punt habitual de Gaudí/Provença, hi trobaràs una paradeta amb activitats infantils i un aperitiu al migdia. I si vols renovar l’estelada, porta’ns la vella i te’n regalem una de nova!

Si vols participar-hi com a voluntari, apunta’t al formulari que has rebut en els comunicats sobre la Festa Major, en què trobaràs més informació sobre els nostres actes. I recorda que el 29 d’abril hi ha el sopar de Festa Major!

T’hi esperem!

Endavant, República!

Equip de Coordinació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada