dimecres, 18 d’abril del 2018

Endavant, Festa Major!

Diumenge passat vam anul·lar les activitats previstes per a aquell dia de Festa Major per poder assistir a la manifestació, molt més nombrosa del que ens volen fer creure.

Però la Festa Major continua i encara tenim tres actes entre divendres i dissabte per gaudir i participar-hi!



Poesia i cançons per la llibertat

20 d’abril
19 h
Centre Cívic la Sedeta, a la sala d’actes (Sicília, 321)

Vine a escoltar poemes i cançons que t’emocionaran i et faran posar la pell de gallina! I si t’agrada recitar, no deixis passar l’oportunitat de formar part d’aquest acte: recitarem un poema col·lectivament!

Actuacions

• Cor endins, cor enfora, de Fidel Gangonells, recitat per ell mateix i Fina Borràs
• Posem veu als nostres poetes, per MontCabrera Teatre
Tu, si t’agrada recitar
• Cançons interpretades per la Coral Nostra Senyora per cloure l’acte

Què pots fer tu per la República?

20 d’abril
19 h
Centre Cívic Sagrada Família, a la sala d’actes (Provença, 480)

Consumeix cooperativisme, sostenibilitat, km 0, petit comerç, ètica financera... Les entitats alternatives Catgas, Cercle Català de Negocis, la Cooperativa Catalana de Serveis Financers i Som Energia ens explicaran per què és important que siguem consumidors compromesos a canviar la societat per millorar la qualitat de vida i l’estat del benestar de tothom.

Música per la llibertat

21 d’abril
11 h
Avinguda Gaudí / carrer de Provença

Trobada de músics i cantaires per la llibertat: després de les actuacions dels grups Wild Mountains, Enric Llucia Group, Les Metxes i The Harlock, interpretarem El cant dels ocells!

I per acabar... dinar de Festa Major!

Cada any, la Festa Major clou amb un sopar de germanor organitzat per la Coordinadora d’Entitats de la Sagrada Família, de la qual la nostra entitat forma part. Enguany, però, en lloc d’un sopar, serà un dinar, amb ball posterior amb l’Orquestrina Trama. Apunta’t al dinar per passar una bona estona amb les altres entitats del barri! Trobaràs el Doodle per apuntar-t’hi en el proper comunicat que rebràs.



Gràcies per ser-hi!
Junts ho farem possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada