dissabte, 31 d’agost del 2013

El Govern destinarà una partida del pressupost a finançar material per a un referèndum

La vicepresidenta Joana Ortega afirma que "demanarà una partida per cobrir les despeses que es puguin generar" com urnes que fins ara "ens deixava l'Estat espanyol"

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha anunciat avui que l'executiu inclourà en els pressupostos de la Generalitat del 2014 una partida destinada a "cobrir la despesa de material necessari per celebrar la consulta d'autodeterminació a Catalunya, tals comurnes i paperetes de vot que fins ara ens deixava l'Estat espanyol".

La vicepresidenta ha recordat, en declaracions a 'El Matí de Catalunya ràdio' que l'executiu que presideix Artur Mas té prevista la celebració del referèndum el 2014, tot i que la data encara no està fixada. "Com a Govern ho hem de preveure. Demanaré una partida per cobrir les despeses que es puguin generar. Hem d'actuar pas a pas, sense presses, però cal tenir les coses preparades i fer-les bé", ha afegit la número dos de l'executiu de Mas.

Ortega encara no diu si participarà a la Via Catalana

La vicepresidenta no ha concretat encara si assistirà a la Via Catalana. "Les presències personals dels diferents membres del Govern s'aniran dibuixant. En el seu moment ho comentaré", ha declarat.

Ortega ha recalcat que ella mateixa ha assistit a les últimes mobilitzacions organitzades per Òmnium Cultural. Ortega va participar a la manifestació de la passada Diada o al 'Concert per la Llibertat' que es va celebrar ara fa dos mesos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada