dimarts, 13 d’agost del 2013

Com ho puc fer per canviar de tram a la Via Catalana?

Ja són molts els ciutadans disposats a abandonar el lloc assignat per ajudar les zones on falta gent

Ja hi ha més de tres-cents mil inscrits a la Via Catalana de l'Onze de Setembre. Però és ben sabut que, mentre al voltant de Barcelona la cadena ja és plena, encara hi ha trams, especialment al sud i també al nord del Principat, on falta gent. De fet, que l'ex-president de la Generalitat Jordi Pujol hi participi al tram de l'N-340 del Perelló, a la comarca del Baix Ebre, no és casual, conscient que aquesta és una de les zones on falten participants. Però, si jo ja m'hi he inscrit, és possible canviar el tram que tinc assignat per ajudar els trams amb menys gent? Sí, heus ací una guia per a canviar de tram.

El primer que cal fer és donar-se de baixa en aquesta pàgina, si no el sistema informàtic de l'Assemblea no ens permetrà donar-nos d'alta en cap altre tram. Fet això, tan sols cal donar-se d'alta al nou tram. En cas que ens hàgim inscrit en grup, el funcionament és exactament el mateix. Cal que es doni de baixa la persona que va fer la inscripció en nom del grup i que després es doni d'alta en un altre tram.

Una altra manera de fer-ho passa per recuperar el correu de confirmació que vau rebre quan us hi vau inscriure i clicar l'opció de donar-se de baixa. Un cop desapuntats, només cal que us doneu d'alta al nou tram.

Font: VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada