dilluns, 30 d’abril del 2018

Una setmana d’acció!

Aquesta setmana se’ns acumula la feina! En aquest butlletí trobaràs quatre actes importants en què segur que voldràs participar!

Dimarts 1 de maig: manifestació i concentració

Per la República dels drets socials! Estem convocats per la plataforma Alcem-nos, de la qual l’ANC forma part. Ens trobem dimarts, 1 de maig, Dia del Treball, a dos quarts de sis de la tarda (17.30 h), a la plaça d’Urquinaona.

Al llarg del matí, també ens unirem a la manifestació que recorrerà els carrers de Barcelona, com es fa cada any.

Sense República no hi ha drets socials ni avenç social possible. Suma’t-hi!




Dimecres 2 de maig: concentració

Ni presó ni exili. Llibertat! Us volem a casa! A dos quarts de vuit del vespre (19.30 h), ens concentrarem a la plaça de Sant Jaume per denunciar els sis mesos de presó injusta de l’Oriol Junqueras i en Joaquim Forn. Ni un minut més d’injustícia!



Dissabte 5 de maig: col·loqui amb Arsenio Rodríguez

Aquest dissabte, 5 de maig, al Centre Cívic Sagrada Família a les sis de la tarda (18 h), hi haurà la presentació del nou llibre de l’historiador cubà Del «procés» a la República, en què explica quina visió tenen del procés els nous catalans. Vols conversar amb ell? Convida tothom qui vulguis i vine!



Paradetes els diumenges de maig

Durant el mes de maig ens trobaràs els diumenges a la paradeta a Gaudí/Provença, d’11 a 14 h. Com sempre, hi trobaràs el marxandatge i la informació habituals, a més d’altres novetats. I si tens un diumenge lliure aquest mes de maig i vols venir a ajudar-nos, no dubtis a apuntar-te al Doodle que has rebut en l’últim comunicat, perquè segur que hi faràs falta. Si véns, podrem organitzar-nos per distribuir els voluntaris i repartir la feina.

Atenció!

Aquesta setmana, com que el dimarts és festa, obrirem el local (Cartagena, 213) el dijous, de set a nou del vespre. Serà, però, una trobada diferent i hi podràs participar!

Actes de la setmana que ve:

• El proper dimarts, 8 de maig, farem la nostra AGO trimestral.

T’hi esperem! 
Junts ho farem possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada