dijous, 12 d’abril del 2018

Un cap de setmana molt actiu! Festa Major, dinar Groc solidari el dissabte 14 i gran manifestació el diumenge 15 d'abril

Aquest cap de setmana no t’avorriràs gens: comença la Festa Major, organitzem el Dinar Groc Solidari i participem en la gran manifestació del 15-A.

Visca la Festa Major!

Aquest cap de setmana comença la Festa Major de la Sagrada Família! Divendres 13 d’abril, a partir de dos quarts de vuit del vespre (19.30 h) al jardí interior Flora Tristan (Padilla, 210), la nostra entitat llegirà un fragment del pregó que obrirà la Festa Major d’enguany, amb una pregonera d’excepció: la mateixa presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ens representarà també com a territorial.

Dinar Groc Solidari a la Sedeta

Juntament amb els companys de l’ANC Fort Pienc, Òmnium i el CDR Eixample Dret, hem organitzat el Dinar Groc Solidari, un acte per ajudar els familiars dels presos polítics i exiliats, que ha estat un èxit rotund. Tindrà lloc el proper dissabte 14 d’abril, a les dues del migdia (14 h) al jardí interior de la Sedeta (c/ Sicília 321). Per als qui no hàgiu estat a temps de comprar un tiquet, després del dinar hi haurà ball i el bar estarà obert per fer un cafè. Tots els beneficis que es recullin en aquest dinar aniran íntegrament a les famílies dels presos i a pagar fiances.



Gran manifestació el 15 d’abril

Un altre cop hem de sortir al carrer per exigir la llibertat immediata dels presos i exiliats polítics i reclamar els nostres drets. La plataforma Espai Democràcia i Convivència, de la qual l’ANC forma part, ens ha convocat aquest diumenge 15, a les 12.30 h a la plaça d’Espanya. A dia d’avui, set-cents autocars d’arreu de Catalunya ja han estat confirmats. Omplim l’avinguda del Paral·lel de groc, estelades i senyeres!

Per anar-hi tots junts, ens trobarem a dos quarts de dotze del matí (11.30 h) a Gaudí / Provença, per agafar la L2 fins al Paral·lel.



Molt bon cap de setmana! T’hi esperem!

I la setmana que ve, més... La Festa Major continua i tenim més activitats per a tu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada