diumenge, 1 de juliol del 2018

Nou equip al Secretariat Territorial

El passat dia 24 de maig es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària (AGE), en què hi va haver el canvi d’equip del Secretariat Territorial. Atès que només hi havia tres candidatures, una per a cada càrrec, es va procedir a la votació a mà alçada, sense que hi hagués cap veu en contra, de manera que, per unanimitat dels assistents a l’AGE, van quedar nomenats els socis:

• Encarna Tarrés, com a secretària

• Jaume Coy, com a coordinador

• Rosa Capella, com a tresorera

El nou equip enfoca aquesta nova i complexa etapa amb la voluntat d’organitzar un equip el màxim d’ampliat i fort possible per tal de poder repartir millor les tasques que té per davant una AT com la nostra, amb 900 membres entre col·laboradors, simpatitzants i socis de ple dret.

Companys i companyes: necessitem més mans, més participació per arribar a tots els reptes que ens proposem, com ara muntar paradetes, organitzar actes, repartir i enganxar cartells, fer reunions amb altres entitats, demanar permisos, visitar el comerç amic, preparar les activitats per a les festes del barri, portar el marxandatge... Sembla molt, però serà poc com més mans hi hagi. Tots tenim alguns moments per participar, i segur que si aconseguim ampliar els equips de treball amb més participants, tot serà més fàcil i encara podrem fer molt més.

És cert que han passat, passen i passaran molts fets, sovint complexos, que poden desanimar força... Doncs això ara no toca. Toca implicar-nos-hi més, perquè hem d’implementar la República guanyada l’1-O i proclamada el 27-O, i perquè tenim ostatges a les presons, exiliats polítics, investigats i embargats. A més, un munt de companys i companyes són citats a declarar constantment per no treure l’estelada del balcó d’un ajuntament o per qualsevol altra excusa, mentre deixen violents i violadors en llibertat provisional, no admeten a tràmit querelles dels nostres representants polítics o arxiven causes com el Castor, per no parlar dels privilegis que atorguen a alguns delinqüents reials.

I què fem, davant d’això? La nostra proposta és fer l’ANC encara més forta. Des de la nostra AT ho tenim més fàcil, ja que disposem d’un local –el “Lokal”, com ens agrada dir-ne– al carrer de Cartagena, 213, que obrim tots els dimarts de 7 a 9 del vespre per a tots els membres de l’AT que vulguin debatre, compartir i treballar. Per què no vens? Segur que trobaràs la manera i el moment de participar-hi!

L’equip entrant dona les gràcies a l’equip sortint, tot demanant-los l’ajuda necessària per tal d’aprendre i assumir les responsabilitats dels càrrecs; però també us demanem la participació activa de tots els membres.

Com diu el poema de Jordi Prenafeta: «No hi falteu a l’hora gran»

T’hi esperem! Junts ho farem possible!

Gràcies per la teva col·laboració.

Equip de Coordinació
SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada