dimecres, 28 d’octubre del 2015

Comunicat sobre la Proposta de resolució de Junts pel Sí i la CUP

L'Assemblea Nacional Catalana:

Declarem la nostra satisfacció i el nostre ple acord amb la proposta de resolució presentada al registre del Parlament de Catalunya per Junts pel Sí i la Candidatura d'Unitat Popular en tant que recull la voluntat i l'esperit de la majoria de ciutadans que el passat 27S ens vàrem expressar de manera inequívoca a les urnes.

Encoratgem als grups parlamentaris que disposen de la majoria sorgida d'aquestes eleccions a no fer cap pas enrera i a debatre i aprovar l'esmentada Resolució en el menor temps possible. Animem també a donar-hi suport a aquells altres representants de la sobirania popular que s'han compromès electoralment amb iniciar a Catalunya un procés constituent.

Rebutgem un cop més les habituals amenaces formulades pel president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy. En coherència amb el compromís de l'ANC d'impulsar el procés social i polític cap a la independència, manifestem la voluntat de mobilitzar la societat catalana davant qualsevol atac contra les nostres institucions representatives i de govern.

Fem una crida a tots els actors socials del nostre país a trobar les complicitats i els acords necessaris per defensar l'actuació del Parlament de Catalunya en el camí de la construcció d'un procés constituent no subordinat.

Comitè Permanent
Assemblea Nacional Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada