diumenge, 20 de maig del 2012

Crònica de l'Assemblea SFxI del 15/05/2012


Un cop més l’assistència ha esta molt satisfactòria i això ha permès que els temes tractats comptessin amb un bon nombre d’aportacions.

Es va fer una valoració molt positiva de la nostra presència a la Festa Major del Barri, que està contribuint a augmentar el nombre d’associats de la nostra territorial. Ja superem els 350 associats entre adherits i simpatitzants.

El Coordinador va detallar l’organigrama del nou Secretariat Nacionalamb la distribució dels càrrecs electes que incorporen molta gent jove.

També va explicar les reunions en curs per a vertebrar una coordinadora d’assemblees territorials del Barcelonèsque ha d’impulsar el missatge de l’ANC a una població de 2.250.000 habitants repartits en 5 ciutats.

El segon punt de l’ordre del dia va permetre esbossar els preliminars de la Marxa cap a la Independènciaque ha dinamitzar el país de cara a confluir l’11 de setembre 2012 en una gran concentració a Barcelona amb el lema “Catalunya proper estat d’Europa”. Abans però, el 23 de juny, hi haurà la Festa de la Flama del Canigóque de sempre ha tingut un marcat sentit reivindicatiu nacional.

Pel que fa a les properes activitats, es va decicir fer una nova tanda de punt d’informació el cap de setmana del 19 i 20 de maig, i organitzar una xerrada-debat de tipus econòmic l’ última setmana de juny.

Arribats al punt de la campanya #novullpagares va acordar donar difusió als actes previstos pel diumenge 20 de maig, i deixar que cadascú actuï d’acord amb el seu millor criteri.

En el torn obert de paraules es va comentar l’assistència a la reunió de valoració de la Comissió Organitzadora, i a la invitació rebuda perquè participem també a la Festa de Tardordel barri, la qual cosa es va decidir d’acceptar.

Es va comentar també la xerrada que organitza la Sectorial de Joves per al proper 25 de maig; les accions que s’estan duent a terme per a tenir presència en els mitjans de comunicació; el recordatori per incorporar més gent a les comissions de treball, i la tasca de creació d’opinió que està fent la Fundació Catalunya Estat, que ha editat un document de “preguntes i respostes”que s’enviarà a tots els associats de la territorial.

Res més, agrair-vos el vostre caliu, i recordeu

Avancem cap a l’estat propi ¡!!


ANC-SFxI
Comissió de Comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada