divendres, 15 de març del 2013

Crònica de l'Assemblea SFxI del 5 de març de 2013

La reunió va comptar amb l'assistència d'unes quaranta persones, entre adherits i simpatitzants, i durant un parell d'hores es van tractar aspectes relacionats amb aquests blocs informatius de l'ordre del dia: l'Informe del coordinador, les eleccions al Secretariat Territorial, l’ assemblea general de LʼANC del 16 de març, la festa major del barri i els informes de les Comissions.

Les informacions inicials a càrrec del coordinador van ser força esperançadores pels notables resultats d’un any de feina, tant pel que fa al nombre d'adhesions (uns vuit-cents membres), com pel que fa a l’increment de l'activitat i de col·laboració amb d'altres territorials, així com per la millora de la imatge i acceptació del conjunt d'associacions del barri.

Les persones que integren el Secretariat de la Territorial van ser ratificades per continuar als càrrecs per unanimitat durant un any més. La nova etapa pretén caracteritzar-se per un major protagonisme i activisme de les diferents comissions de treball.

Els assistents també van poder tenir informació sobre l'última hora en l'organització per a la realització de l'assemblea general de l'ANC del 16 de març a Girona.

La coordinadora de la comissió que treballa amb les entitats del barri va informar dels actes que la Territorial s'ha compromès a organitzar durant la festa major del barri ( una conferència, una parada pel “dóna la cara per la independència” i una gimcana infantil). També va informar sobre l'organització del sopar popular; del lema “tens dret a decidir” inserit al pregó i de la voluntat de penjar una estelada gegant al xamfrà de la biblioteca.

La reunió va finalitzar amb les diferents intervencions dels coordinadors de les comissions que reflectiren resumidament els avenços aconseguits i també les necessitats que constaten.

Res més, agrair-vos el vostre caliu, i recordeu

Avancem cap a l'estat propi !

ANC-SFxI
Comissió de Comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada