dimarts, 29 de gener del 2013

Crònica de l'Assemblea SFxI del 29.01.2013

La reunió de l’assemblea general del 29 de gener de 2013 va comptar amb una nombrosíssima assistència d’adherits i simpatitzants , la major fins al moment.

El coordinador va iniciar la reunió contextualitzant el moment polític actual i remarcant el fet de l’aprovació històrica de la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament de Catalunya. Tot seguit, i centrant-se en el paper de l’ANC, va insistir en la idea de continuïtat del treball portat a terme i en la necessitat d’adaptació i d’intensificació de l’activitat que requereix el moment que vivim. En aquest sentit, va fer esment de les conclusions a què s’arribà en la darrera reunió de les territorials del Barcelonès: consolidació, creixement, noves mobilitzacions, activisme, etc.

El secretari va fer un resum de l’informe sobre l’activitat de la territorial durant el 2012 i va concloure amb xifres de creixement pel que fa a socis inscrits però amb la necessitat d’incrementar el percentatge de socis actius. El secretari també va informar sobre el procés electoral que es portarà a terme properament per tal de renovar el Secretariat Territorial segons marca el RRI. Finalment també informà de la convocatòria de l’assemblea general de l’ANC per al 16 de març i dels terminis normatius d’inscripció, presentació d’esmenes, etc.

Els assistents també van poder escoltar l’exposició per part del coordinador del nou organigrama de treball de la territorial basat en cinc comissions (extensió, comunicació, producció, aprovisionament i formació) així com l’assignació de responsables, nous integrants i la descripció de les funcions principals.

Finalment va acabar la reunió amb un llarg torn obert de paraules on es van tractar i acordar aspectes ben variats: continuïtat de l’activitat de la parada al carrer mentre s’organitza paral.lelament les sessions de formació. Col.laboració amb d’altres territorials incipients com la de l’Hospitalet. Organització de l’acollida i integració dels nous socis. Planificació de cicles de xerrades, jornada del soci i treball col.laboratiu amb les sectorials, entre d’altres qüestions.

Res més, agrair-vos el vostre caliu, i recordeu

Avancem cap a l’estat propi !

ANC-SFxI
Comissió de Comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada