dissabte, 16 de juny de 2012

Crònica de l'Assemblea SFxI del 12/06/2012


És la vuitena que hem celebrat des del mes de novembre passat, quan vàrem decidir de trobar-nos un cop al mes per posar en comú les propostes d’actuació.

Es va informar de la bona marxa de la territorial que el proper 27 de juny complirà el seu 1r. anivesari de funcionament, i ho farem en una acte públic al Centre Cívic Sagrada Família que oportunament s’anunciarà.

Un punt import de l’ordre del dia va ser la presentació de la proposta de funcions de les Comissions de treball, amb l’objectiu de definir millor els blocs de feina, i sobretot de facilitar la incorporació de més adherits i simpatitzants.

És va aprovar el programa de punts d’informació del mes de juny, la col.laboració a la Festa de la Flama del Canigó del proper 23 de juny, i a la Festa de Tardor del barri de l’octubre vinent.

Pel que fa a material d’extensió es va aprovar l’edició del 2n. Díptic propi de la nostra territorial, que tindrà una imatge renovada, i un format de tríptic. També es va acordar de disposar d’estelades per a la seva distribució.

Es va donar compte de les reunions de la Coordinadora de territorials del Barcelonès, d’on estan sortin propostes com la campanya #novullpagar, “fem fora l’hisenda espanyola”, i altres que s’han d’anar programant de manera coordinada.

Per acabar es va informar de les línies mestres de la Marxa cap a la Independència que es presentarà el proper 30 de juny i que ha dinamitzar la societat catalana de l’1 de juliol finsa a l’11 de setembre que es clourà en la gran concentració nacional a BCN.

Res més, agrair-vos el vostre caliu, i recordeu

Avancem cap a l’estat propi ¡!!


ANC-SFxI
Comissió de Comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada